5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Evlerde, emekyerlerinde, okullarda ve çeşitli devlet kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve basit halde yangın alanlarını terk etmesi derunin kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli derece ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere felakete dayanıklıdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla yetişmek, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı bulmak derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Fevkda mevzi vadi özellikler; yangın baplarında iz yer yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem alınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı erdemli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının önem alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Her kapı aynı dayanıklılığa ehil Yangın Merdiveni Kapısı olmadığı kadar bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 an beyninde bileğalışverişebiliyor. Ancak bu kapılar ağız ağıza yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak kadar kip. Sonuçta baplar yerıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın nihayetinde kesinlikle yanacaktır.

Projeye en isabetli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı çın rahat oluşturulan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kattaki konutların her birinin ciğerinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lüzumlu bileğildir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve ateşe dayanıklı cam takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Report this wiki page